Παναθηναϊκός: Τέσσερις ελεύθεροι φορ για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής! (vid)

Ακόμα και στην… παράταση των μεταγραφών υπάρχουν κάποιες αξιοσημείωτες περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Τέσσερις ελεύθεροι φορ για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής! (vid)

Το Τριφύλλι σχεδίαζε να αποκτήσει επιθετικό το περασμένο τρίμηνο, αλλά εκείνο δεν κατόρθωσε να πουλήσει με τα χρήματα που επιθυμούσε, τον Σπόραρ.

Ασχολήθηκε έντονα τον Αύγουστου με την περίπτωση του Κορέα, παρόλα αυτά, συνάντησε… τοίχο λόγω της παρουσίας του Σλοβένου φορ στο ρόστερ.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Σπόραρ στην Ευρώπη και πλέον, οι συζητήσεις θα ανοίξουν ξανά τον Ιανουάριο.

Ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφική κίνηση οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση του Ουναχί από τη Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού. Αν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή, υπάρχουν τέσσερις ελεύθεροι φορ που ξεχωρίζουν και το newspao.gr σας τους παρουσιάζει.

Ο παγκόσμιας κλάσης φορ, Μπεν Γιεντέρ παραμένει χωρίς ομάδα με χρηματική αξία στα 8 εκατ. ευρώ. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον πρώην επιθετικό της Μονακό και της Σεβίλλη (πρώην ομάδα Αλόνσο).

Άλλη μια περίπτωση με μεγάλη λάμψη είναι ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και «έπαιξε» περισσότερο για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατόρθωσαν να τον αποκτήσουν και στράφηκαν σε μια πιο προσιτή λύση, όπως του Πιερό της Μακάμπι Χάιφα.

Ο Σουηδός επιθετικός, Ρόμπιν Κουάισον έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ετιφάκ. Αγωνίζεται από το 2013 στην εθνική ομάδα. Κοστολογείται στα 2.8 εκατ. ευρώ.

Τέλος, υπάρχει και η λύση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος εμφανίστηκε κοντά στον Άρη. Τίθεται ζήτημα αν θα δεχόταν να φορέσει την πράσινη φανέλα, λόγω του παρελθόντος με την ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr