Γιάννης Αλαφούζος: Εκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά μεγάλου διαδικτυακού ομίλου

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να βγάλει από την τσέπη του πολλά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να εξαγοράσει μεγάλο διαδικτυακό όμιλο.

Στη Λεωφόρο για το ΠΑΟ - ΟΦΗ ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος στον φετινό Παναθηναϊκό έχει αποφασίσει να ρίξει μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να βοηθήσει, όσο μπορεί, την ομάδα να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Ελλάδας στη Super League, αλλά και να φέρει επιτυχίες στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα όμως ο Έλληνας επιχειρηματίας παίζει μπάλα κι εκτός ποδοσφαίρου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του «powergame.gr» είναι έτοιμος να κάνει δυνατό επενδυτικό μπάσιμο-εξαγορά μεγάλου διαδικτυακού (και όχι μόνο) ομίλου.

Είναι δεδομένο πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει στη φαρέτρα του ένα ενημερωτικό site, το οποίο θα του διασφαλίσει ανταγωνιστική παρουσία στο μιντιακό περιβάλλον της νέας εποχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr