Παναθηναϊκός: Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας και η κρίσιμη ώρα

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στη φετινή χρονιά έχοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή του κι όλο αυτό παρουσιάζεται αρνητικά προς τον κόσμο του.

Παναθηναϊκός: Τα 21 ματς σε πρωτάθλημα, Conference και Κύπελλο έως τα Χριστούγεννα

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά παρουσιάζει, όπως είναι γνωστό, δύο πρόσωπα αναφορικά με τη διοργάνωση, την οποία αγωνίζεται.

Οι πράσινοι στην Ευρώπη δείχνουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο σε αντίθεση με την Ελλάδα που είναι προβληματικοί και έχουν μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έλεγε κανείς πως είναι κι ένας πρόωρος τελικός, καθώς το Τριφύλλι θα πρέπει να βγάλει αντίδραση, να κερδίσει και να μπει και πάλι στο παιχνίδι της κούρσας του πρωταθλήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, ήττα κυρίως ή ισοπαλία, τότε θα χάσει πολύτιμο έδαφος και ίσως μείνει εκτός πρωταθλήματος από τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό την Κυριακή είναι μια πολύ κρίσιμη ώρα για τους πράσινους, οι οποιοί πάνε στην Τούμπα και θ’ αντιμετωπίσουν τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος με την πίεση ήδη να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο.

Από εκεί και πέρα όμως ο Παναθηναϊκός εκτός από το γεγονός ότι παίζει τα ρέστα του στη Θεσσαλονική ψάχνει να βρει την ισορροπία στις εμφανισείς του και να μπορέσει να μπει σε μια κανονικότητα.

Το μεγάλο μυστικό που ακόμα δεν έχει βρει ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι η διαχείριση από ματς σε ματς, καθώς το ρόστερ του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας και σίγουρα οι εμφανίσεις δε δικαιολογούν σε τίποτα την ποιότητα που υπάρχει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr