ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με δεδομένο... πρόβλημα στην Τούμπα!

Το Τριφύλλι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη έχοντας ένα ζήτημα το οποίο θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του στο κρίσιμο ντέρμπι της Τούμπας.

Το μεγάλο ποσό που διεκδικεί ο Παναθηναϊκός αν περάσει τον Άγιαξ

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει έναν σημαντικό αγώνα για την διατήρηση του σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος, έχοντας αρκετούς βασικούς του παίκτες με δεδομένη κούραση.

Για το Τριφύλλι απουσίαζαν για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους οι Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Τσέριν, Σπόραρ, Ουναχί, Πελίστρι & Ντραγκόφσκι.

Σχεδόν όλοι αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες, κάνοντας έτσι πιο δύσκολο το να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, οι «Πράσινοι» πηγαίνουν σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα κρίνει… πολλά με ένα δεδομένο πρόβλημα στην… φαρέτρα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr