Η... άγνωστη πρόταση για Ιωαννίδη - Ποια ομαδα έφτασε τα 34 εκατ. ευρώ

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα είναι και ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή.

Νέο συμβόλαιο Ιωαννίδη: Η διάρκεια και οι απολαβές

Στα πόδια του Φώτη Ιωαννίδη βρίσκεται ξανά όλη η Ευρώπη μετά την τρομερή εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Ιρλανδία και το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε, το οποίο ήταν το 3ο στην εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δύο ματς.

Από εκεί και πέρα ο 24χρονος επιθετικός για ένα ολόκληρο καλοκαίρι ήταν στόχος πολλών ομάδων με τον Παναθηναϊκό να κρατάει αντιστάσεις και όπως φαίνεται να δικαιώνεται πανηγυρικά, καθώς η πορεία του παίκτη είναι ακόμα πιο ανοδική.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες η Σαουθάμπτον στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Ιωαννίδη πρότεινε προφορικά στον Παναθηναϊκό μια πρόταση ύψους 33-34 εκατ ευρώ, η οποία βέβαια δεν έγινε ποτέ επίσημη, καθώς το Τριφύλλι δεν πουλούσε τον παίκτη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr