Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Αλλάζει έδρα η Τσέλσι - Το νέο της παλάτι

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, Τσέλσι έχει πλάνο ν’ αφήσει την τωρινή της έδρα και να μετακομίσει σ’ ένα νέο γήπεδο.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Αλλάζει έδρα η Τσέλσι - Το νέο της παλάτι

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει την Τσέλσι για το League Phase του Conference League με τους Μπλε να έχουν πλάνο να μετακομίσουν από το «Stamford Bridge» που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή και να πάνε σε νέο γήπεδο.

Η Τσέλσι θέλει να αναβαθμιστεί κι ένας πολύ σημαντικός τρόπος, για να το κάνει αυτό είναι η δημιουργία ενός νέου γηπέδου, σύγχρονου, το οποίο θα δώσει μόνο οφέλη στο σύλλογο του Λονδίνου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Guardian, η Τσέλσι έχει συζητήσει για να μετακομίσει στο Earl’s Court, το οποίο βρίσκεται στο Κένσινγκτον και Τσέλσι. Οι Μπλε έχουν συνομιλίες με την Transport for London, η οποία διατηρεί την τοποθεσία, αλλά λέγεται ότι υπάρχουν σημαντικά εμπόδια στον δρόμο.

Ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος των «μπλε», Τοντ Μπόελι έχει ήδη μιλήσει για τα σχέδια του συλλόγου για ένα νέο γήπεδο, υποδεικνύοντας ότι η τοποθεσία του «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ζήτημα. Μιλώντας σε φόρουμ του Bloomberg τον Μάιο, είπε:

«Βρισκόμαστε βασικά στην καρδιά του δυτικού Λονδίνου. Αλλά έχουμε μόνο ένα γήπεδο που χωράει περίπου 40.000 θέσεις και το να μπορούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα του γηπέδου και το μέγεθος του γηπέδου είναι πραγματικά μια προτεραιότητα για εμάς κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας. Έχει ήδη ξεκινήσει, πρέπει να κάνεις πολλές συζητήσεις με πολλές εκλογικές περιφέρειες, γιατί είσαι στη μέση του Λονδίνου. Τα καλά νέα είναι ότι βρίσκεσαι στη μέση του Λονδίνου. Αλλά τα κακά νέα είναι ότι βρίσκεσαι στη μέση του Λονδίνου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr