«Διπλό» με σφραγίδα Ιωαννίδη-Μπακασέτα η Εθνική στο Δουβλίνο (vid)

Η Ελλάδα κράτησε και πάλι το μηδέν στην εστία και ζευγάρωσε τις νίκες στο Nations League με «διπλό» στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας. Ο Ιωαννίδης με γκολάρα άνοιξε τον δρόμο της νίκης, ο Τζόλης σιγούρεψε τη νίκη στο φινάλε.

«Διπλό» με σφραγίδα Ιωαννίδη-Μπακασέτα η Εθνική στο Δουβλίνο (vid)

Το παιχνίδι ξεκίνησε δίχως ρυθμό για τις δύο ομάδες με τη «γαλανόλευκη» να ψάχνεται στο γήπεδο και τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς απείλησε μέσω στατικών φάσεων με μια κεφαλιά του Κουλιεράκη και ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπακασέτα με τον Κέλεχερ να είναι σε ετοιμότητα. Οι Ιρλανδοί σκόραραν στο φινάλε του ημιχρόνου με απίθανο σουτ του Ογκμπένε, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ.

Στο 50′ ο Ιωαννίδης έπιασε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κέλεχερ για το 0-1 με τον Ιρλανδό τερματοφύλακα να μένει «άγαλμα». Ζαφείρης και Πέλκας πέρασαν στις θέσεις των Μπουχαλάκη και Χατζηγιοβάνη.

Από ασίστ του Μπακασέτα ο Τζόλης με υπέροχη προσποίηση και εκτέλεση «έγραψε» το 2-0 στο 87′ και «κλείδωσε» ακόμη μια νίκη για την Εθνική. Βαγιαννίδης, Ντόι και Παυλίδης πήραν συμμετοχή για τα εναπομείναντα λεπτά.

Ιρλανδία (Χάιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’Σέι, Ομομπαμιντέλε, Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε, Σμόλμποουν, Μόλαμπι, Μπράουν, Νάιτ, Σμόντις

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Τζόλης, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr