Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει από την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκρισή του στο League Phase του UEFA Conference League έβαλε και ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία του.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην τα κατάφερε κόντρα στον Άγιαξ και να μη βρέθηκε στο League Phase του UEFA Europa League, ωστόσο οι πράσινοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το τελευταίο τους «match ball» όσον αφορά την Ευρώπη και να βρίσκονται στο Conference League.

Με τη συμμετοχή τους, λοιπόν, στο UEFA Conference League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου οι πράσινοι έχουν ήδη εξασφαλίσει 5,432 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν αγγίζει εκείνα του Champions League, αλλά που μόνο αμελητέο δε θεωρείται!

Φυσικά τα ποσά αυτά μπορούν να αυξηθούν με βάση τα αποτελέσματα και τους γύρους που πιθανώς περάσει το Τριφύλλι κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού του ταξιδιού.

Δείτε αναλυτικά:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr