«Θα πάει για Κορέα τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή αυτό το διάστημα, ωστόσο τον ερχόμενο Ιανουάριο αναμένεται να επανέλθει για τον Χοακίν Κορέα.

ΓΚΟΛΑΡΕΣ από τον Χοακίν Κορέα που προσπαθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Παναθηναϊκός στις αρχές του Σεπτεμβρίου έφτασε μια ανάσα από το να αποκτήσει τον Χοακίν Κορέα με τους πράσινους μάλιστα να τα έχουν βρει σε αρκετά μεγάλο βαθμό με την Ίντερ και τον Αργεντινό να είχε «ψηθεί» να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Αντράζ Σπόραρ δεν μπόρεσε να βρει συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του έβαλε εμπόδια και τελικά στοπ στη μεταγραφή του Κορέα στον Παναθηναϊκό.

Το Τριφυλλί εκτός από το γεγονός ότι θα είχε τέσσερις εν δυνάμει φορ στο ρόστερ του, δεν προλάβαινε να δηλώσει τον Αργεντινό άσο στη λίστα της Ευρώπης για το Conference League.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday» ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει τον Ιανουάριο για τον Κορέα με την προοπτική να τον αποκτήσει και να τον φέρει στην Ελλάδα, καθώς, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Ίντερ είχε πειστεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ και η προοπτική του Τριφυλλιού δεν άφηνε αδιάφορο τον ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr