«Συμφωνία Ιωαννίδη-Αλαφούζου, το νέο συμβόλαιο που υπογράφει»

Εδώ και λίγες ημέρες είναι γνωστό πως ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό που θα τον δέσει στο Κορωπί.

«Συμφωνία Ιωαννίδη-Αλαφούζου, το νέο συμβόλαιο που υπογράφει»

Ο Παναθηναϊκός μετά τις πολλές αρνήσεις του για τον Φώτη Ιωαννίδη στις προτάσεις που ερχόντουσαν από το εξωτερικό κατάφερε αρχικά να τον διατηρήσει στο ρόστερ του κι έπειτα θέλει να τελειώσει τη δουλειά με μια ανανέωση συμβολαίου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες οι πράσινοι θα φωνάξουν στα γραφεία τους, τον Έλληνα επιθετικό προκειμένου να μπουν όλα σε μια σειρά και να ολοκληρωθεί κι επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday» ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το παιχνίδι με τη Λανς στη Γαλλία είχε προσωπική επικοινωνία με τον Ιωαννίδη και οι δυο τους έφτασαν σε μια προφορική συμφωνία για το νέο συμβόλαιο, η οποία αναμένεται να οριστικοποηθεί το επόμενο διάστημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr