Παναθηναϊκός: Το «αστρονομικό» ποσό που δόθηκε για το 100% του Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στην κατοχή του το 100% τα δικαιώματα του Φώτη Ιωαννίδη, όμως για να γίνει αυτό δούλεψε πολύ στο παρασκήνιο.

Άγιαξ-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» το κανάλι που θα δείξει τη ρεβάνς

Ένας από τους στόχους που είχε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι ήταν αρχικά να μην πωλήσει κι έπειτα να αποκτήσει και το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας επιθετικός, όταν είχε έρθει από τον Λεβαδειακό στους πράσινους, στη συμφωνία είχε μπει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο ουσιαστικά δεν έδινε τη δυνατότητα στο Τριφύλλι να λάβουν όλο το κέρδος σε ενδεχόμενη μεταγραφή.

Έπειτα από αρκετή δουλειά που έγινε στο παρασκήνιο τα πράγματα άλλαξαν και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στον Λεβαδειακό, ώστε να αγοράσει το ποσοστό μεταπώλησης που είχε για τον Φώτη Ιωαννίδη και έτσι να μπορέσει, πια, να έχει το 100% των δικαιωμάτων του.

Πιο αναλυτικά οι πράσινοι χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους 4,5 εκατ ευρώ, για να αποκτήσουν πλήρως τα δικαιώματα του Έλληνα επιθετικού με πηγές να αναφέρουν πως η συμφωνία είχε επιτευχθεί τον Μαϊο και όχι τον Ιούλιο όπως είχε γίνει γνωστό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr