Παναθηναϊκός: Διπλή επιστροφή στον «τελικό» με ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα στο «πράσινο» στρατόπεδο αφού δύο ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Το κρίσιμο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ κοντοζυγώνει με τους Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Ίνγκι Ίνγκασον να επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Το comeback τους, τη δεδομένη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό καθώς θα είναι διαθέσιμοι για το κρίσιμο ματς της Κυριακής (15/9) απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα.

Το ντέρμπι αυτό θεωρείται ένας πρόωρος «τελικός» για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι απώλειες βαθμών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κάνουν must-win την κατάσταση.

Το ματς στην Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει καθοριστική ευκαιρία για να ανακάμψει η ομάδα και να παραμείνει ανταγωνιστική στην κούρσα του τίτλου, ιδιαίτερα μετά από ένα τέτοιο, δύσκολο ξεκίνημα στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr