Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάει στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Υπό το βλέμμα του πρώην προπονητή του ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά την αναμέτρηση της Εθνικής στην Ιρλανδία θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όπως γνωστοποίησε το metrosport.gr.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Γιοβάνοβιτς θα «συναντηθεί» με το Τριφύλλι, έστω και σε εκτός έδρας αναμέτρηση, από τότε που αποχώρησε από το σύλλογο.
Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να «τσεκάρει» τον Μιχαηλίδη, ενώ στο πλευρό του αναμένεται να βρεθεί ο Σαλπιγγίδης.
Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Σέρβος προπονητής είδε από κοντά τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Λαμία, Ολυμπιακός – Καλλιθέα και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα από Αγγλία: «Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του»
- Οριστικό: Οι δύο ξένοι που έκοψε ο Αταμάν από το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Πότε μπορεί να ξαναγίνει βασικό «5» ο Λεσόρ
- Παπαθεοδώρου: Τι θα μετρήσει περισσότερο πριν την τελική κίνηση στη θέση «5»
- Παναθηναϊκός: Πρώτα Κύπελλο, μετά ο κάθε... Μπάσεϊ!