Παναθηναϊκός: Στη Γλυφάδα με καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο Τιν Γέντβαϊ (vid)

Το απόγευμα της Κυριακής (8/9) ο Τιν Γέντβαϊ εντοπίστηκε να πίνει καφέ με τον Νικολά Μιλουτίνοφ στην περιοχή της Γλυφάδας.

Παναθηναϊκός: Στη Γλυφάδα με καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο Τιν Γέντβαϊ (vid)

Όπως μετέφερε στην εκπομπή Magic Euroleague ο Τόλης Κοτζιάς, ο στόπερ του Παναθηναϊκού βγήκε για καφέ στη Γλυφάδα με τον σέντερ του Ολυμπιακού.

«Να δώσω ένα δίδυμο. Τώρα που έφυγα από τη Γλυφάδα για να έρθω στο στούντιο, είδα να πίνουν καφέ ο Γεντβάι με τον Μιλουτίνοφ. Πώς έδεσαν αυτοί οι γίγαντες οι δύο. Κροάτης – Σέρβος», είπε χαρακτηριστικά.

Την Πρωτοχρονιά του 2024 ο Μιλουτίνοφ γιόρτασε τον ερχομό του νέου έτους με αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως τον Γέντβαϊ, τον Τσέριν, τον Τζούρισιτς, τον Λεσόρ, τον Μλαντένοβιτς και τον Βέρμπιτς.

Υπενθυμίζεται πως ο Γέντβαϊ είχε βρεθεί ξανά σε μπασκετικούς «κύκλους» σε γνωστό παραλιακό κλαμπ το περασμένο καλοκαίρι, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τη μπασκετική ομάδα της Κροατίας και συγκεκριμένα με τους Ζούμπατς και Σάριτς (έπαιξε για τον Επτάστερο).

Ακούστε στο 12:40:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr