Άρης Γάτας: «Δύσκολα θα αλλάξει κάτι με Κορέα - Κρίσιμες ώρες για Βέρμπιτς» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα για τον Παναθηναϊκό. Θα κάνει μεταγραφή ο Παναθηναϊκός τις επόμενες 48 ώρες; Τι ισχύει για Βέρμπιτς και ΑΠΟΕΛ; Ποια η αντιπρόταση του Πέρεθ;

Άρης Γάτας: «Δύσκολα θα αλλάξει κάτι με Κορέα - Κρίσιμες ώρες για Βέρμπιτς» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Ο Σπόραρ δεν είχε πολλές πιθανότητες μετά το ναυάγιο των προσπαθειών από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του παίκτη για να βρεθεί κάποια ομάδα… γιατί ήταν κλεισμένος ο Χοακίν Κορέα της Ίντερ.

Μπλόκαρε η μετακίνηση του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό λόγω του Σπόραρ. Δε φαίνεται κάτι να αλλάζει τις επόμενες δύο μέρες.

Στην Κύπρο ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, οπότε, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες με τον Βέρμπιτς. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πληρώνει έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει σε άλλη ομάδα. Αν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει συμμετοχή φέτος, θα πέσει περισσότερο η χρηματική του αξία. 

Υπάρχει μια δυστοκία από την πλευρά του Παναθηναϊκού να δώσει αυτούς τους παίκτες, αλλά καταλαβαίνω τους ανθρώπους της ομάδας.

Όταν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καλή παρουσία την προηγούμενη χρονιά, δεν βοηθάει. Είχα μιλήσει με φίλο μου από τη Ρωσία και μου έλεγε πως αν ο Βέρμπιτς παίξει το 40% των δυνατοτήτων του, θα τρίβετε τα μάτια σας.

Όταν ο Βιλένα αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, συζητούσαμε για μια μεγάλη μεταγραφή, αλλά δεν κατάφερε το παιδί να βγάλει στοιχεία στο γήπεδο. Ούτε ο Τζούρισιτς έχει γίνει υπερ-απαραίτητος. Και αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν μικρά συμβόλαια. Ο Σπόραρ με συμβόλαιο 1.300.000 βρέθηκε από πρώτος… τρίτος φορ. 

Ο Πέρεθ έκανε μια αντιπρόταση στον Παναθηναϊκό να πάρει λιγότερα χρήματα για να τελειώσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Υπάρχουν οι Αράο, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ζέκα, Ουναχί, Κλεϊνχέισλερ και Τρουιγιέ σε αυτή τη θέση. Το ρόστερ είναι μεγάλο. 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πήγε στην Πάρο, όπως και ο Πέρεθ. Πήγαν σε διάφορα σημεία να ξεκουραστούν. Θα αρχίσει από την επιστροφή των διεθνών την Τετάρτη η προετοιμασία για ένα κομβικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr