Ανατροπή με Ουναχί: Ποιο είναι το ποσό της οψιόν αγοράς

Ο Παναθηναϊκός από λίγο χρονικό διάστημα έκανε δικό του, τον Αζεντίν Ουναχί, ωστόσο ορισμένα πράγματα που ακούστηκαν δεν εξέφραζαν πλήρως την πραγματικότητα.

Αζεντίν Ουναχί: Ο παίκτης που έλειπε και η πιθανή μεγάλη έκπληξη με τη θέση του

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και μετά την επιστροφή των διεθνών από τις εθνικές τους ομάδες αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει τις προπονήσεις κι έπειτα ν’ αγωνίζεται και στα επίσημα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν αγόρασε τον Μαροκινό μέσο, αλλά αντίθετα τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού πληρώνοντας ένα ποσό που έφτασε τις 500 χιλ ευρώ.

Επιπλέον στη συμφωνία ακούστηκε πως μπήκε και μια οψιόν αγοράς για το τέλος της επόμενης σεζόν, μη υποχρεωτική, η οποία είναι στα 11,5 εκατ ευρώ με το ποσό αυτό να μην αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.



Σαφώς και στη συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ υπάρχει μη υποχρεωτική οψιόν αγοράς, όμως αυτή βρίσκεται στα 8,5 εκατ ευρώ κι όχι στο παραπάνω ποσό που έχει γίνει γνωστό μέσα από τα ρεπορτάζ.

Τέλος, να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό που βοήθησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουναχί και ήταν η Ευρώπη. Αν δηλαδή ο Παναθηναϊκός δεν περνούσε ούτε τη Λανς και δεν έπαιζε στο Conference League, τότε ο Μαροκινός δε θα δεχόταν να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr