Παναθηναϊκός: Στα 7.9 εκατ. ευρώ το top 4 των κορυφαίων φετινών συμβολαίων

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι προχώρησε σε αρκετά σημαντικές και φυσικά ιδιαίτερα ακριβές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έβγαλαν ήδη τα λεφτά τους!

Η αναβάθμιση του ρόστερ του Τριφυλλιού για τη φετινή σεζόν είχε και το οικονομικό της τίμημα, καθώς οι πράσινοι χρειάστηκαν να πληρώσουν ορισμένους παίκτες με αρκετά λεφτά, όμως δε γινόταν αλλιώς, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πρόσθεταν ποιότητα στο ρόστερ τους.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει στην κορυφή της λίστας με τα ακριβότερα συμβόλαια τον Τετέ (2,8 εκατ ευρώ), για να ακολουθήσουν οι Μαξίμοβιτς (1,8 εκατ ευρώ), Μπακασέτας (1,7 εκατ ευρώ) και Πελίστρι (1,6 εκατ ευρώ).

Συνολικά, λοιπόν, γι’ αυτούς τους τέσσερις παίκτες ο σύλλογος βγάζει από τα ταμεία του 7,9 εκατ ευρώ κι αυτό το ποσό αναμένεται σε λίγο διάστημα από τώρα να αυξηθεί λόγω του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος θα υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο νέο συμβόλαιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr