Νέο συμβόλαιο Ιωαννίδη: Η διάρκεια και οι απολαβές

Εντός του επόμενου διαστήματος ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Νέο συμβόλαιο Ιωαννίδη: Η διάρκεια και οι απολαβές

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά και της εθνικής Ελλάδος με αποτέλεσμα όλη η Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι ν’ ασχοληθεί αποκλειστικά μάζι του.

Παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχαν, αποφάσισαν να μην τον παραχωρήσουν σε κάποια ομάδα και να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, για να προχωρήσουν έπειτα στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι ο Ιωαννίδης στις 13 Μαΐου 2023 είχε υπογράψει, τότε, ένα νέο συμβόλαιο ως παίκτης του Παναθηναϊκού με το οποίο ανανέωσε τη συνεργασία του έως το 2027 με ετήσιες απολαβές που έφταναν τις 500 χιλ. ευρώ.

Ο 24χρονος επιθετικός όχι απλώς είχε ανοδική πορεία από τότε, αλλά έγινε κι ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος με σπουδαίες εμφανίσεις με το Τριφύλλι στο στήθος, οι οποίες προκάλεσαν την προσοχή όλης της Ευρώπης.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να διατηρήσει στο ρόστερ του, τον Φώτη Ιωαννίδη κι εκείνος με τη σειρά του θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το Τριφύλλι, το οποίο θα έχει ισχύ έως το 2028 με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατ. ευρώ που με τα bonus θα φτάνουν στα 2 εκατ. ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr