Παναθηναϊκός: Η ώρα της επιστροφής για Μάγκνουσον και Μπράουν

Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν μετά από ένα χρόνο αποχή.

Παναθηναϊκός: Η ώρα της επιστροφής για Μάγκνουσον και Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να υπολογίζει ξανά στους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπραουν, καθώς είναι δύο παίκτες που ο Ντιέγκο Αλόνσο πιστεύει πολύ.

Αμφότεροι έδώ και αρκετό χρονικό διάστημα προπονούνται με την ομάδα σε φουλ ρυθμούς, δίχως να έχουν βγάλει την παραμικρή ενόχληση και γι’ αυτόν τον λόγο είναι θέμα χρόνο να τους δούμε να φορούν και πάλι την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάλμερ-Μπράουν είναι σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο τον έχουμε δει σε αποστολές, χωρίς να παίξει, του Παναθηναϊκού με τον Ισλανδό στόπερ να αναμένεται κι αυτός ν’ ακολουθήσει τα βήματα του Αμερικανού συμπαίκτη του μέχρι να μπουν και οι δύο σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr