Παναθηναϊκός: Κρίσημη μέρα για Βέρμπιτς και... 800.000 ευρώ!

Κρίσιμη ημέρα για την πιθανή μετακίνηση του Βέρμπιτς στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ!

Ξένο σώμα ο Βέρμπιτς - Η κρούση που αρνήθηκε και η στάση του Παναθηναϊκού

Μετά τις πολυάριθμες και δαπανηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, έφτασε η στιγμή για τις αποχωρήσεις. Tις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αποσυμφόρηση του ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαια.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην περίπτωση του Μπένιαμιν Βέρμπιτς, του οποίου η υπόθεση αναμένεται να διευθετηθεί σήμερα. Ο λόγος είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ, που ενδιαφέρεται έντονα για τον Σλοβένο, θα πρέπει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή εντός της ημέρας, καθώς η προθεσμία για τις μεταγραφές στην Κύπρο λήγει απόψε.

Οι Κύπριοι, ωστόσο, αναφέρουν πως ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει πλήρως το ετήσιο συμβόλαιο του Βέρμπιτς, που είναι στις 700-800 χιλ. ευρώ και θέλουν να καλύψει μέρος του κασέ του ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», ωστόσο, δεν έχουν καμία τέτοια πρόθεση και όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr