«Μεγάλη ελληνική ομάδα προετοιμάζεται για... προπονητή - Σε επαφές με τον Μπιέλιτσα!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα μεγάλη ελληνική ομάδα εξετάζει όλα τα σενάρια για την επόμενη… μέρα και έχει κάνει ήδη προεργασία για το θέμα του προπονητή. Όπως σημειώνεται, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρώην προπονητή της Ουνιόν Βερολίνου, Νενάντ Μπιέλιτσα.

«Μεγάλη ελληνική ομάδα προετοιμάζεται για... προπονητή - Σε επαφές με τον Μπιέλιτσα!»

Αναλυτικά όσα γράφει το sportdog.gr:

«Προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο είναι μεγάλη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς η μπάλα είναι στρογγυλή κι αυτό την κάνει να κρύβει, παραδοσιακά, πολλές εκπλήξεις.

Για αυτό και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο είχαν μια ενδιαφέρουσα επικοινωνία με προπονητή που είναι ελεύθερος από την άνοιξη του 2024 και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρόκειται για τον Νενάντ Μπιέλιτσα, 53χρονο Κροάτη προπονητή με θητεία σε σημαντικές ομάδες (μεταξύ άλλων σε Αούστρια Βιέννης, Σπέτσια, Ντιναμό Ζάγκρεπ, Τράμπζονσπορ), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε καθίσει στον πάγκο τής Ουνιόν Βερολίνου, στη Bundesliga.

Ο Μπιέλιτσα, λοιπόν, είναι σε καλή ηλικία, με σημαντική εμπειρία και, το κυριότερο, χωρίς ομάδα.

Με αποτέλεσμα σχετικά πρόσφατα να υπάρξει επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλο ελληνικό κλαμπ. Για να φανούν οι προθέσεις του, για να υπάρχει μια επαφή, για να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Κι εδώ αξίζει να πούμε ότι ο ατζέντης τού Μπιέλιτσα είναι ατζέντης και του Νίκο Κόβατς, που το περασμένο καλοκαίρι ήταν το πρώτο όνομα που “έπαιζε” στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού αν δεν προχωρούσε το θέμα του Σάρι.

Που τελικά δεν προχώρησε (για την ιστορία και ο Σάρι χωρίς ομάδα είναι ακόμα), αλλά ούτε και ο Κόβατς ήρθε στο Τριφύλλι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε, που κι αυτός προτιμούσε να είχε βρει συμβόλαιο στην Ισπανία αλλά ο ατζέντης του δεν είχε καταφέρει να βρει κάτι μετά το πέρασμα από τη Σεβίλλη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr