«Προτάθηκε και ο Χάρντερ στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στην επίθεση»

Ο Παναθηναϊκός είχε στα χέρια του και την περίπτωση του 19χρονου επιθετικού Κόνραντ Χάρντερ – ο οποίος κατέληξε ως αντι-Ιωαννίδης στη Σπόρτινγκ – για τη μεταγραφική του ενίσχυση σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Προτάθηκε και ο Χάρντερ στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στην επίθεση»

Αναλυτικά όσα γράφει το sportdog.gr:

«O 19χρονος διεθνής Δανός άσος είναι ίδια περίπτωση με εκείνη του Ακτούρκογλου: Μέσα στο καλοκαίρι είχε προταθεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Κόνραντ Χάρντερ ήταν στη Νόρτζελαντ, από τις υποδομές του κλαμπ, με market value στα 2 εκατ. ευρώ και οι Δανοί είχαν μια τεράστια πώληση το καλοκαίρι τού 2023 με 25 εκατ. ευρώ, στη Λιόν, με αποτέλεσμα να αλλάξει το “ταβάνι” τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Γιατί δεν ασχολήθηκε καμία ελληνική ομάδα, αν και έχει τρομερό potential ο παίκτης; Γιατί τελικά η Νόρτζελαντ τον παραχώρησε με 19 εκατ. ευρώ! Σε ποια ομάδα τον παραχώρησε;

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έψαχνε για τον επιθετικό πίσω από τον Γκιόκερες.

Από 20 εκατ. ευρώ net ποσό + 6 εκατ. ευρώ σε μπόνους που έδιναν στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, πήραν με 19 εκατ. ευρώ τον Χάρντερ. Που είναι 5 χρόνια νεότερος και μπορεί να ζήσει για μία-δυο σεζόν στη σκιά του Γιόκερες.

Κάτι που ο Ιωαννίδης δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί. Κι αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ – Μόνο για ομάδα σε άλλο επίπεδο από εκείνο τού Παναθηναϊκού θα έφευγε φέτος το καλοκαίρι ο Φώτης…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr