Απέρριψε τον Παναθηναϊκό η σύντροφος του Χοακίν Κορέα!

Η σύντροφος του Χοακίν Κορέα, Κιάρα Καζιράγκι «απαγόρεψε» στον Χοακίν Κορέα να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Απέρριψε τον Παναθηναϊκό η σύντροφος του Χοακίν Κορέα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog.gr:

«Δεν θα ερχόταν να παίξει μπάλα σε ομάδα του ελληνικού Big 4. Oύτε στην ΑΕΚ , ούτε στον Παναθηναϊκό! Είτε του πρόσφεραν 3.000.000 ευρώ ετησίως, είτε 4.000.000 ευρώ. Βέβαια και με τις δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες έφτασε να συζητάει! Για την ακρίβεια περισσότερο να ακούει.

Με την ΑΕΚ ήταν ο Αλμέιδα, με τον Παναθηναϊκό περισσότερο ήταν το μεγάλο ιταλικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί -και όχι ο Αργεντινός φορ – που κρατούσε ζεστή/ζωντανή την υπόθεση (να αποκαλύψω εδω πως άλλοι δυο γνωστοί ξένοι παίκτες, μέσος και εξτρέμ αντίστοιχα, πελάτες κι αυτοί της World Soccer Agency – ομόσταβλοι του Κορέα, απασχόλησαν μέσα στον Αύγουστο σοβαρά τον Παναθηναϊκό)!!

Και ουδέποτε υπήρξε συμφωνία του τριφυλιού με τον Κορέα αλλά… “δεν πρόλαβαν τις ημερομηνίες/τους τη χάλασε και ο Σπόραρ”, όπως δηλαδη παρουσιάστηκε από μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ.

Και για να μην το κουράζω άλλο, η Ιταλίδα σύντροφος του Κορέα, η δεσποινίδα Καζιράγκι, ήταν κάθετα αρνητική στο να … μετακομίσουν στην Ελλάδα!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr