Παναθηναϊκός: Όταν ο Ουναχί γινόταν πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για την Μπαρτσελόνα

Ο Αζεντίν Ουναχί είναι παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα, ενώ δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που η Mundo Deportivo έγραφε για εκείνον.

Επίσημο: Ανακοίνωσε Αζεντίν Oυναχί ο Παναθηναϊκός - Το... καθεστώς δανεισμού

Ο Αζεντίν Ουναχί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό αναβαθμίζοντας έτσι κατά πολύ το ρόστερ του Τριφυλλιού και ειδικότερα τη μεσαία του γραμμή.

Οι πράσινοι κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία αρχικά με τη Μαρσέιγ κι έπειτα με τον Μαροκινό κάνοντας μια πραγματικά σπουδαία κίνηση, ενός παίκτη που πριν λίγο διάστημα γινόταν πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα!

Πιο αναλυτικά το 2022 με το Μαρόκο έφτασε μέχρι την τετράδα του Μουντιάλ και έγινε αντικείμενο συζήτησης πολλών ομάδων, από Γαλλία και Ισπανία μ’ έναν από τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή να είναι και οι μπλαουγκράνα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Παναθηναϊκός: Όταν ο Ουναχί γινόταν πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για την Μπαρτσελόνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr