«Δύσκολα θα ανακοινώσει κι άλλη μεταγραφή σήμερα ο Παναθηναϊκός»
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή μέχρι το τέλος του παραθυρού.
Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα μεγάλο μπαμ κι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση, όπως μεταφέρει ο «ΣΠΟΡ FM», μέχρι το φινάλε των μεταγραφών.
Οι πράσινοι τις τελευταίες ώρες έχουν συνδεθεί στενά με τον Χοακίν Κορέα αλλά σαν όνομα παίζει κι εκείνο του Τσούμπα Άκπομ όπου αφορούν την κορυφή της επίθεσης και οι δύο παίκτες.
Παρ’ όλα αυτά αν στο Τριφύλλι δεν πωληθεί ο Σπόραρ, τότε άλλο σέντερ φορ δε θα έρθει, καθώς ήδη η ομάδα έχει τρεις και δε θα ήθελε να προσθέσει κι άλλον.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι και σε περίπτωση που πωληθεί ο Σπόραρ σε κάποια ομάδα, δύσκολο να γίνει προς το παρόν κάτι τέτοιο, τότε ο Παναθηναϊκός δε θα κινηθεί για τον Κορέα, καθώς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εκτιμούν πως είναι ίδιος με τον Φώτη Ιωαννίδη σαν παικτικά χαρακτηριστικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεράστιος Ναν: Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι 80-75
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Αρμάνι 80-75
- Παναθηναϊκός, EuroLeague: Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι – Ημέρα, ώρα, έδρα (9 αγων.)
- Με ψυχή ο Παναθηναϊκός, νικητής σε απίστευτο θρίλερ στο T-Center!
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ