Παρασκήνιο για Ουναχί: Η τελική συνομιλία με Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός δούλευε ορισμένες μέρες την υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί με καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση να παίζει και ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Παρασκήνιο για Ουναχί: Η τελική συνομιλία με Αλόνσο

Μπορεί το όνομα του Αζεντίν Ουναχί ν’ ακούστηκε μόλις σήμερα για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα δίχως να προλάβουν οι οπαδοί του να το αντιληφθούν να έκλεισε και στην ομάδα, ωστόσο ο Μαροκινός άσος παίζει εδώ και μία εβδομάδα στο κάδρο του Τριφυλλιού.

Οι πράσινοι είχαν προσεγγίσει τη Μαρσέιγ εδώ και ένα αρκετά αρεστό χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα και να τρέξει μετέπειτα η μεταγραφή.

Μόλις, λοιπόν, η φόρμουλα βρέθηκε, τότε ανέλαβε δράση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε προσωπικά με τον Ουναχί, του εξήγησε πόσο τον υπολογίζει, τον ρόλο του και του εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να αναδείξει το ταλέντου του, στους πράσινους με αποτέλεσμα να καταφέρει να τον πείσει να πει το μεγάλο «ναι» και τελικά να κλείσει το deal θετικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr