Βέργης: «Μιλήστε στον κόσμο, κύριε Αλαφούζο, προτού καεί και ο Αλόνσο!»

Ο Βασίλης Βέργης μέσω κειμένου έστειλε μήνυμα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Τέλος ο Βέργης από τον Σπορ FM: «Προσωπική απόφαση Αλαφούζου»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Δεδομένο 1ο: Αν ο Παναθηναϊκός με τη σημερινή εν Ελλάδι εικόνα του χάσει στην Τούμπα, μένοντας στο -8 κι έχοντας στη συνέχεια ΑΕΚ στην Opap Arena (6η αγωνιστική) και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (7η αγωνιστική), το πιο πιθανό είναι ότι θα χαιρετήσει τον τίτλο από το Φθινόπωρο.

Κι ας λέτε κάποιοι από εσάς «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο». Σε μια τέτοια περίπτωση θα κυνηγάει τρεις όχι έναν αντίπαλο, ενώ η κάλυψη μεγάλων διαφορών δεν είναι κανόνας αλλά εξαίρεση στην Ελλάδα.

Δεδομένο 2ο: Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι προπονητής με σωστές αρχές και –επιμένω- μπορεί να φτιάξει σε βάθος χρόνου καλή ομάδα στον Παναθηναϊκό. Το βασικό ερώτημα είναι αν… θα προλάβει.

Διότι εάν συμβούν άσχημα στις επόμενες 3-4 αγωνιστικές, διόλου απίθανο είναι να τον στείλουν σπίτι του και να (ξανα)τρέχουν στον Ατζούν να τους βρει προπονητή! Μια από τα ίδια, δηλαδή.

Σε ένα κλαμπ που έχει γίνει τεράστια οικονομική επένδυση, που ο ιδιοκτήτης του έχει ξοδέψει φέτος «μπάτζετ πολυμετοχικότητας» (!), είναι αδιανόητο να μην επικοινωνούν την αλήθεια στον κόσμο. Να μη προσπαθούν να θωρακίσουν την επένδυση.

Άλλος Παναθηναϊκός εμφανίζεται στην Ευρώπη, διεκδικητικός, μαζεμένος, σοβαρός, άλλος στην Ελλάδα: άθλιος και στα 3 ματς, δίχως καμία συνοχή, με αεροδιάδρομο στη μεσαία γραμμή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr