Ραπτόπουλος: «Η Καλλιθέα γκέλαρε στη Λεωφόρο - Δεν παίρνω τον Βόκολο στον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε το ματς του Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα και το σενάριο αντικατάστασης του Αλόνσο με τον Βόκολο.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Δοκάρι και Μέσα»:
«Εγώ είδα άλλα προβλήματα. Είδες τον Παναθηναϊκό να παίρνει αμυντικά μια κεφαλιά;
Μπήκα και είδα ο Παναθηναϊκός έχει μέσο όρο ύψους 1,80. Είτε πρώτο δοκάρι, είτε στην καρδιά της άμυνας ο Σένκεφελντ δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά.
Ο Μλαντένοβιτς φαινόταν κουρασμένος. Είναι ανάλαφρος παίκτης, έχει ελαφρύ σκελετό και τώρα φαινόταν βαρύς.
Σήμερα το είδα το ματς σε επανάληψη. Η Καλλιθέα έκανε τετ α τετ μετά το 2-2, γιατί έπαιξε δεύτερος χαφ ο Μπακασέτας.
Η Καλλιθέα γκέλαρε στη Λεωφόρο. Άμα χάσει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, θα πάει 8 βαθμούς πίσω.
Ποιος Βόκολος (σ.σ για αντι-Αλόνσο); Μου έκανε πόλεμο με τη Λαμία για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, και θα πάρω εγώ τον Βόκολο; Θα βγάλει ανακοίνωση η Θύρα 13.
Στο γκολ της Καλλιθέας δεν έχω δει κανένα φάουλ. Ο Τετέ σαν δεκάρι διαπρέπει με την κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη. Από τον Μπακασέτα είναι καλύτερος στο μαρκάρισμα.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρόταση της Πάρμα σε Καλάμπρια - Η απάντηση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Στο... φουλ για μεταγραφή - Τα ονόματα και οι πιθανότητες για τη βόμβα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για 2+1 στο φινάλε!
- Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα για όσα είπε στο Ντουμπάι!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ