Χριστίνα Κεφαλά: «Εύχομαι να μη χάσει ο Παναθηναϊκός, δεν μπορώ τη γκρίνια μετά» (vid)

Μάλλον… δύσκολο ήταν το βράδυ της Κυριακής για τη Χριστίνα Κεφαλά, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου (2-2) απέναντι στην Athens Καλλιθεά.

Χριστίνα Κεφαλά: «Εύχομαι να μη χάσει ο Παναθηναϊκός, δεν μπορώ τη γκρίνια μετά» (vid)

Η σεζόν στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με ανάμεικτα συναισθήματα για τους φίλους της ομάδας.

Από τη μία το Τριφύλλι πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση απέναντι στη Λανς και εξασφάλισε την είσοδό του στη League Phase του Conference League, από την άλλη, βρίσκεται ήδη στο -5 από την κορυφή της Superleague.

Όπως καταλαβαίνετε… και στα σπίτια των Παναθηναϊκών, μόνο βαρύ θα μπορούσε να ήταν το κλίμα, μετά τη νέα «γκέλα» της ομάδας με 2-2 απέναντι στην Athens Καλλιθέα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks (που παρακολούθησε πέρσι ουκ ολίγες αναμετρήσεις του Τριφυλλιού στο μπάσκετ), ανέδειξε την ψυχοσύνθεση του μέσου φιλάθλου του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Λεωφόρο απέναντι στην ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι.

«Έτοιμη, πάω να του μιλήσω. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να μη χάσει σήμερα, δεν μπορώ τη γκρίνια μετά», είπε σε στόρι στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συνέχισε γράφοντας: «Όταν βλέπει μπάλα ο Η δεν μου δίνει σημασία. Είμαι και εγώ πειραχτήρι.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr