Κουρμπέλης: «Έχω αγαπήσει τον Παναθηναϊκό, θέλω να πηγαίνει καλά» (vid)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παραχώρησε συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της Αλ Καλίτζ στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή.

Κουρμπέλης: «Έχω αγαπήσει τον Παναθηναϊκό, θέλω να πηγαίνει καλά» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει καλά. Έχω αγαπήσει την ομάδα. Και αρχηγός να μην ήμουν, πάλι θα αγαπούσα την ομάδα. Είναι ένα από τα δύο μου σπίτια, γιατί πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου εκεί.

Δεν υπήρξε κάποια προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό, πριν πάω στη Σαουδική Αραβία. Σίγουρα η περσινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερή μου, αλλά συμβαίνουν αυτά στη ζωή. Όλα είναι στο πρόγραμμα, πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις στη συνέχεια.

Ο κύριος λόγος που ήρθα στην Αλ Καλίτζ, ήταν ο Γιώργος Δώνης. Είχα συνεργαστεί μαζί του στον Παναθηναϊκό και μου άρεσε ο τρόπος που δουλεύει.

Γνωρίζω και τον Φορτούνη, θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή χρονιά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχουν μαζευτεί παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο πρωτάθλημα. Προχθές παίξαμε με τον Καράσκο και τον Μποναβεντούρα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr