Κατσαρός: «Αν δεν υπήρχε η Ευρώπη, θα έλεγα να φύγει ο Αλόνσο αύριο το πρωί» (vid)

Ο Αντώνης Κατσαρός εξέφρασε την άποψή του για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλιθέα.

Κατσαρός: «Αν δεν υπήρχε η Ευρώπη, θα έλεγα να φύγει ο Αλόνσο αύριο το πρωί» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα:

«Την απόλυτη αγωνιστική εξήγηση την ξέρουν εντός των τειχών της ομάδας. Αν δεν είχαμε την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, θα έλεγα ότι ο Αλόνσο απόψε δεν θα έπρεπε να πάει στο σπίτι που έχει ενοικιαστεί για να μένει, αλλά θα έπρεπε να φύγει το επόμενο πρωί από την Ελλάδα.

Αφού την έχουμε, όμως, και έχουμε δει έναν Παναθηναϊκό να παίζει καλά στην Ευρώπη και να έχει αποκλείσει τη Λανς, μια καθόλου ασήμαντη ομάδα, άρα, έχουν κάνει κάποια επιλογή στον Παναθηναϊκό να δοθεί προτεραιότητα στην Ευρώπη και όχι στο Πρωτάθλημα; Κι αν ναι, ποιοι;

Κάποιες φορές οι αριθμοί αποκαλύπτουν την αλήθεια. Δεν έχω δει χειρότερο Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε καμία αντίσταση στην περιοχή. Φαινόταν σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η Καλλιθέα.

Πότε πρόλαβαν να κουραστούν οι ποδοσφαιριστές; Κάτι τέτοιο δείχνει ο Παναθηναϊκός να θέλει την Ευρώπη και όχι την Ελλάδα. Στέκομαι στην εικόνα του προσώπου του Μπακασέτα, έχει μια σκοτεινιά στο πρόσωπο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr