Ξέσπασμα Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε κόντρα στον διαιτητή» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε σπόντες για τη διαιτησία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ξέσπασμα Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε κόντρα στον διαιτητή» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς και το κερδίσαμε απέναντι στον διαιτητή και απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιξε δυνατά και παθιασμένα και που έχει ένα καλό αγωνιστικό πνεύμα. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός ώστε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε.

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και ειδικά έχοντας απέναντι μας τέτοιες αποφάσεις από το πρώτο μέρος και ειδικά στο δεύτερο και αναφέρομαι και στην ακύρωση του δεύτερου μας γκολ.

Αλλά όπως κερδίσαμε την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα του Αρη και έχοντας και εκεί απέναντι μας την διαιτησία, έτσι και τώρα πήραμε μια νίκη. Αυτό που συνέβη με τον διαιτητή είναι… απερίγραπτο.

Επίσης είπα στους παίκτες μου μετά το τέλος του αγώνα πως παλέψανε και τους θύμισα το ματς με τον Αρη την τελευταία αγωνιστική. Επίσης η ομάδα προερχόταν από ένα ταξίδι, ένα ματς ευρωπαϊκό και υπήρχε κούραση.

Επίσης να μην ξεχάσω πως πριν το πέναλτι του Ατρομήτου υπήρξε φάουλ πάνω στον Μουργκ που δεν δόθηκε…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr