Αλλάζουν έδρα οι «Νέοι Άγιοι» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος των New Saints, Μάικ Χάρις πήρε θέση για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα για τους αγώνες του Conference League.

Αλλάζουν έδρα οι «Νέοι Άγιοι» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Από την κλήρωση προέκυψε πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει εκτός έδρας με την συγκεκριμένη ομάδα, η οποία όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το γραφικό «Park Hall» του Όσβεστρι για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού το γήπεδο αυτό δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει το «Τριφύλλι» -αλλά και τους υπόλοιπους αντιπάλους της- σε αγγλικό έδαφος, με τις δύο επιλογές αυτή την στιγμή να είναι το γήπεδο της Σριούσμπερι και αυτό της Ρέξαμ.

Το πρώτο μάλιστα βρίσκεται περίπου 20 λεπτά μακριά από την φυσική έδρα των The New Saints και φαντάζει το μεγάλο φαβορί.

«Δεν θα πάμε στο Κάρντιφ, καθώς είναι τρεις ώρες μακριά και θέλουμε να είναι εύκολο για τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν.

Το Croud Meadow της Σριούσμπερι πληροί τις προδιαγραφές της UEFA και βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά, οπότε είναι μια πολύ πιθανή επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας, Μάικ Χάρις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr