Σακελλαρόπουλος: «Δεν θα ασχοληθώ πια με το ελληνικό πρωτάθλημα» (pic)

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος επιβεβαίωσε πως δεν θα βρίσκεται, πλέον, στο πλατό της εκπομπής «Super Μπάλα Live», ούτε θα ασχοληθεί με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σακελλαρόπουλος: «Δεν θα ασχοληθώ πια με το ελληνικό πρωτάθλημα» (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα:

«Σήμερα ξημέρωσε μια πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ Κυριακή για μένα, εκτινάσσοντας τα συναισθήματα μου και ένα περίεργο μούδιασμα. Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά μετά από 46 χρόνια που δεν θα ασχοληθώ πια με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση την οποία πήρα με ώριμη σκέψη έστω κι αν με βασάνισε πολύ. Όλες οι Κυριακές του εργασιακού βίου μου με έβρισκαν σ’ ένα γήπεδο με την αδρεναλίνη στα ύψη. Χιλιάδες παιχνίδια. Χιλιάδες!

Για τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση. Χτυπάει δυνατά η καρδιά όταν με θυμάμαι νεαρό αγόρι στο ΦΩΣ τότε στο ξεκίνημα.

Με έβαλαν να μαζέψω τη βαθμολογία και να πάρω δηλώσεις από Ρόδο και Καβάλα και το θεώρησα πολύ τιμητικό! Τα θυμάμαι όλα με νοσταλγία. Έζησα τόσα πολλά και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Ευλογημένος!

Πάντως εκείνος ο μικρούλης υπάρχει μέσα μου! Χαμογελάει και ονειρεύεται ακόμα! Μόνο βουρκωμένα ευχαριστώ έχω να πω σήμερα. Και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr