Παναθηναϊκός - Τσέλσι: Το Τριφύλλι θα «συγκρουστεί» με την ομάδα του Καραπαπά!

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο UEFA Conference League την αγαπημένη ομάδα του Κώστα Καραπαπά.

Παναθηναϊκός - Τσέλσι: Το Τριφύλλι θα «συγκρουστεί» με την ομάδα του Καραπαπά!

Παναθηναϊκός – Τσέλσι. Αναμφίβολα το πιο ισχυρό ζευγάρι στη διοργάνωση του Conference League. Ένα παιχνίδι too much για την 3η διοργάνωση της UEFA. Οι δύο σύλλογοι, χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι και στο Champions League.

Το Τριφύλλι μεγαλουργούσε το 70, το 80, το 90, στις αρχές του 00′ στην Ευρώπη. Κάπου εκεί τη σκυτάλη παρέλαβε η Τσέλσι για τα επόμενα 15-20 χρόνια.

Πλέον, οι «Μπλε» περνούν μια φάση ανασυγκρότησης και οι «πράσινοι» θα την υποδεχτούν υπό καλές συνθήκες, δεδομένης και της δυναμικής του αντιπάλου, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Η Τσέλσι, φέρνει στο μυαλό τον Κώστα… Τσέλσι. Τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο Καραπαπάς είναι θερμός υποστηρικτής των Λονδρέζων.

Μάλιστα, κάποιοι τον είχαν κατηγορήσει πως έκρυβε τα «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του στις αρχές της (δημοσιογραφικής) καριέρας του, όταν δήλωνε… Τσέλσι.

Σε συνέντευξή του στον Πρωταθλητή το 2017 εκείνος είχε δηλώσει:

«Λένε ότι ήμουν οπαδός της Τσέλσι και αυτό δήλωνα στη Nova όταν έκανα εκπομπή, ότι δηλαδή… έκρυβα ότι είμαι Ολυμπιακός! Για τόση ευφυία μιλάμε!

Πρώτον, είμαι ακόμα Τσέλσι, δεν ήμουν. Όπως και ο Αλέκος Τσέλσι (γέλια) στην εφημερίδα σας. Και έγινα Τσέλσι επειδή νίκησε τη Ρεάλ στο Καραϊσκάκη, στο γήπεδο της ομάδας μου όταν γεννήθηκα.

Δεν ήξερα ότι έπρεπε να πάρω άδεια! Και φυσικά πάντα έλεγα ότι είμαι Ολυμπιακός στην εκπομπή και φυσικά απολύθηκα, η μόνη απόλυση της ζωής μου, γιατί υποστήριξα τον Ολυμπιακό στην εφημερίδα μου και εναντίον της Nova.

Και να ξεκαθαρίσω με την ευκαιρία ότι τώρα είμαι και με τη Νότιγχαμ. Για να μην έχουν αμφιβολίες και χαίρομαι που το έκαναν Κώστας Τσέλσι Νότιγχαμ!»

Στους Betarades πριν από τρία χρόνια είπε: «Γράφουν τα πορτοκαλί παιδιά, ότι είμαι οπαδός της Τσέλσι. Φοβερή ανακάλυψη, το έχω πει 20 χρονών.

Η Τσέλσι με τον Ολυμπιακό συνδέεται. Τους πειράζει, το καταλαβαίνω. Δεν ήθελαν να συνδεθεί. Τους χαλάω το στόρι. No problem. Ρωτήστε για το παρελθόν, θα μάθετε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr