Σωτηρακόπουλος: «Βρήκε… Βάντσικ ο Παναθηναϊκός – Μπορεί να φτάσει στην 8άδα!» (vid)

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς.

Σωτηρακόπουλος: «Βρήκε... Βάντσικ ο Παναθηναϊκός - Μπορεί να φτάσει στην 8άδα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

«Πολύ μεγάλη πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, δεν το συζητάμε, μετά την περσινή με τη Μαρσέιγ. Αν πέρσι είχε το μαξιλαράκι με τη Μαρσέιγ, σήμερα ήταν ένα ματς do or die. Μια Λανς, η οποία, επέμενα και από τη μέρα που ξέραμε την κλήρωση, ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ. Φάνηκε και στο πρώτο ματς που έπαιξε με δέκα παίκτες.

Τον Παναθηναϊκό τον κράτησε ο Ιωαννίδης με ένα ”Μαραντόνιο” γκολ και σήμερα τον κράτησε ο Ντραγκόφσκι που θυμίζει Βάντσικ. Δεν ξέρω αν από πού τράβηξε ο Παναθηναϊκός και από 30 έφερε 31. Τέτοιος τερματοφύλακας να γεμίζει το τέρμα, να πιάνει πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, με τον Άγιαξ.

Ακόμα και η διπλή απόκρουση που κάνει δημιουργεί μια αίσθηση πως κάποιος υπάρχει πίσω. Υπήρξαν πολύ καλοί τερματοφύλακες μετά τον Βάντσικ στον Παναθηναϊκό. Ο Νικοπολίδης, ο Χαλκιάς, πρωταθλητές Ευρώπης έγιναν. Τη σιγουριά του Βάντσικ έκανε χρόνια να τη βρει ο Παναθηναϊκός και τη βρήκε στον Ντραγκόφσκι. 

Δικαίως αποθεώθηκαν και ο Πελίστρι και ο Τετέ. Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα έφτανε ποτέ, αν δεν έπιανε το πέναλτι ο Ντραγκόφσκι. Στην έναρξη του αγώνα θυμήθηκε το ΟΑΚΑ τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Το 2000 ο Παναθηναϊκός έχει πολύ Λεωφόρο.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε τον κόσμο του και θα ήταν κρίμα. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας. Με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα. Στις λεπτομέρειες δεν ήταν χειρότερος από τον Άγιαξ, στις λεπτομέρειες η Λανς δεν ήταν χειρότερη από τον Παναθηναϊκό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι σημαντικό ο Αλόνσο έκανε αλλαγές που βοήθησαν την ομάδα του. Αυτό το κερδίζεις. Σκέψου αυτή η σημερινή εικόνα να το μετουσιώσεις δίχως να παίξεις στο Conference. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να φτάσει και στην 8άδα και να συνεχίσει χωρίς καν τα παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Άγιαξ και η Λανς ήταν πολύ πιο δύσκολοι από τις περισσότερες ομάδες της κλήρωσης.

Η βραδιά τελειώνει όταν έχεις πληρώσει πολύ δύο παίκτες, και έχεις πάρει αντίκρισμα. Ο προπονητής έχει προσαρμόσει την ομάδα για να παίξει στην Ευρώπη. Ενδιάμεσα έπαθε ένα κάζο με τον Αστέρα Τρίπολης, παραλίγο να γίνει και με τον Λεβαδειακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Παναθηναϊκού.»

Ακούστε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version