Ραγκάτσης: «Με έβρισαν Ολυμπιακοί επειδή είπα πρέσβη τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Χρήστος Ραγκάτσης αποκάλυψε πως έλαβε υβριστικά μηνύματα από φίλος του Ολυμπιακού επειδή αποκάλεσε «πρέσβη» τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Με βρίζουν οπαδοί άλλων ομάδων που λέω τον Παναθηναϊκό πρέσβη. Με βρίζουν Ολυμπιακοί κτλπ. Μισό λεπτό. Κάθεται ο Δήμαρχος Αιγάλεω, λοιπόν, για 12 χρόνια και έφυγε από τη Δημαρχία.
Μετά από 6-7 χρόνια που θα τον δεις, πώς θα τον προσφωνήσεις; Δήμαρχο δεν θα τον πεις; Δώδεκα χρόνια Δήμαρχος ήταν ρε φίλε.
Επειδή ο Παναθηναϊκός την τελευταία δεκαετία δεν είναι ο Παναθηναϊκός που θέλετε να είναι, που γουστάρατε, που εκπροσωπούσε τα ελληνικά χρώματα στην Ευρώπη, παύει να είναι πρέσβης; Αυτό μου λες;»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»