Παναθηναϊκός: Γιόρτασε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τα γενέθλιά του ο Νικόλας Πατέρας (pics)

Με την οικογένειά του και φιλικά πρόσωπα στο πλευρό του ο Νικόλας Πατέρας γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του σε χλιδάτο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη.

Παναθηναϊκός: Γιόρτασε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τα γενέθλιά του ο Νικόλας Πατέρας (pics)

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, ο Νικόλας Πατέρας γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του και αγαπημένους φίλους στο πολυτελές Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στη Βουλιαγμένη.

Ο εφοπλιστής Νικόλας Πατέρας και η οικογένειά του, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον χώρο του resort.

Στιγμιότυπα από τη βραδιά ανέβασαν στο Ιnstagram ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας με τον Περικλή Κονδυλάτο, αλλά και ο Γιώργος Ντάβλας με τη σύζυγό του Έλενα.

«Χρόνια πολλά στον φίλο μας Νίκο Πατέρα» έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στο post του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Παρούσα στο πάρτι ήταν και η Πέννυ Ζαγλαρίδου, Vice Chair του Διοικητικού Συμβουλίου & CEO του Astir Palace Vouliagmenis.

Ποιος είναι ο Νικόλας Πατέρας

Ο Νικόλας Πατέρας είναι Έλληνας πλοιοκτήτης και πρώην πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού (2008-2010). Κατάγεται από τις Οινούσσες της Χίου και γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Αυγούστου του 1963.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου. Ο πατέρας του, Διαμαντής, ένας από τους μεγάλους ευεργέτες της χώρας με πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο, διετέλεσε για χρόνια παράγοντας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Ο Νικόλας, το 1992, έχοντας προηγουμένως εργαστεί μαζί με τον πατέρα του, Διαμαντή, και το θείο του, Ιωάννη, ίδρυσε τη δική του ναυτιλιακή εταιρεία καταφέρνοντας να διαχειριστεί στόλο έως και 50 πλοίων. Εξήλθε του κλάδου, αποκομίζοντας μυθική ρευστότητα σε ένα από τα υψηλά σημεία του ναυτιλιακού κύκλου.

Ο Νικόλας Πατέρας έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Διαμαντή και την Αναστασία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr