Με ηχηρές απουσίες η Λανς στο ΟΑΚΑ – Η πιθανή ενδεκάδα με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Λανς για τη ρεβάνς της Γαλλίας προκειμένου να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βρεθεί στο Conference League της νέας σεζόν.

Στιλ: «Είμαστε πολύ χαλαροί για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Λανς στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παίξει τη ρεβάνς της Γαλλίας και να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1, ώστε να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα η γαλλική ομάδα έρχεται στην Αθήνα έχοντας δύο ηχηρές απουσίες, καθώς αρχικά ο Κέβιν Ντάνσο συμφώνησε με τη Ρόμα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ έπειτα ο Φακούντο Μεντίνα έχει δεχθεί στο κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι τιμωρημένος.



Παρ’ όλα αυτά η Λανς θα κατέβει στο ΟΑΚΑ και θα παίξει 3-4-1-2 με τους Γκράντι, Κουσάνοφ, Σαρ στην άμυνα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι οι ίδιοι με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους πράσινους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταβίντ Περέιρα Ντα Κόστα είναι αμφίβολος εξαιτίας ενός τραυματισμού κι αν τελικά δεν καταφέρει ν’ αγωνιστεί, τότε τη θέση του θα την πάρει ο Ανζελό Φουλζινί.

Exit mobile version