Με ηχηρές απουσίες η Λανς στο ΟΑΚΑ - Η πιθανή ενδεκάδα με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Λανς για τη ρεβάνς της Γαλλίας προκειμένου να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βρεθεί στο Conference League της νέας σεζόν.

Στιλ: «Είμαστε πολύ χαλαροί για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Λανς στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παίξει τη ρεβάνς της Γαλλίας και να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1, ώστε να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα η γαλλική ομάδα έρχεται στην Αθήνα έχοντας δύο ηχηρές απουσίες, καθώς αρχικά ο Κέβιν Ντάνσο συμφώνησε με τη Ρόμα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ έπειτα ο Φακούντο Μεντίνα έχει δεχθεί στο κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι με αποτέλεσμα να είναι τιμωρημένος.



Παρ’ όλα αυτά η Λανς θα κατέβει στο ΟΑΚΑ και θα παίξει 3-4-1-2 με τους Γκράντι, Κουσάνοφ, Σαρ στην άμυνα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι οι ίδιοι με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους πράσινους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταβίντ Περέιρα Ντα Κόστα είναι αμφίβολος εξαιτίας ενός τραυματισμού κι αν τελικά δεν καταφέρει ν’ αγωνιστεί, τότε τη θέση του θα την πάρει ο Ανζελό Φουλζινί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr