Παναθηναϊκός - Λανς: Ανατροπή στην ενδεκάδα; - Τα 11 φαβορί

Το Τριφύλλι δοκιμάζεται την Πέμπτη (29/08, 21:00) κόντρα στην Γαλλική ομάδα με στόχο την πρόκριση στο League Stage του UEFA Conference League της σεζόν 2024-25.

Παναθηναϊκός - Λανς: Ανατροπή στην ενδεκάδα; - Τα 11 φαβορί

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου», κάπως έτσι θα είναι η κρίσιμη ρεβάνς για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταστρώνει τα σχέδια του για την πολυπόθητη πρόκριση.

Δεν θα είναι περίεργο, δηλαδή, να έχουμε κάποια ανατροπή στη βασική ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο… Panathinaikos.

Προς το παρών το επικρατέστερο σενάριο για το αρχικό σχήμα των «Πρασίνων» είναι το εξής:

Ντραγκόφσκι, Βαγιαννιδης ή Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι ή Σενκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξιμοβιτς ή Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι ή Τετέ, Πελιστρι, Ιωαννίδης.

Όλα για όλα, λοιπόν, την προσεχή Πέμπτη για την αρμάδα του Ουρουγουανού που θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την πρόκριση κόντρα στην υπερηχητική Λανς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr