Καταιγίδες την Πέμπτη - Η πρόγνωση για το Παναθηναϊκός - Λανς (pic-vid)

Για «προχωρημένο φθινόπωρο» έκανε λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης με την πρόβλεψη για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς να μην είναι αισιόδοξη.

Καταιγίδες την Πέμπτη - Η πρόγνωση για το Παναθηναϊκός - Λανς (pic-vid)

Δεν είναι ενθαρρυντικές οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λανς στο ΟΑΚΑ, όπου θα φιλοξενήσει πάνω από 60.000 οπαδούς το βράδυ της Πέμπτης (21:00).

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές την Τρίτη (27/8) και την Τετάρτη (28/8), αλλά δεν θα ισχύσει το ίδιο και για την Πέμπτη (29/8), όπως προανήγγειλε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης που έκανε λόγο για «προχωρημένο φθινόπωρο» στη χώρα.

Έντονες βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις αλλά και κεραυνική δραστηριότητα θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, όπου θα φαινόμενα δείχνουν να υποχωρούν.

Το meteo προβλέπει έντονες καταιγίδες την Πέμπτη στη τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα βόρεια προάστια. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Παρασκευή και το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία το βράδυ της Πέμπτης που θα παίξει το Τριφύλλι, θα είναι στους 29 βαθμούς Κελσίου με σύννεφα.

Δείτε παρακάτω:

Καταιγίδες την Πέμπτη - Η πρόγνωση για το Παναθηναϊκός - Λανς (pic-vid)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr