Παναθηναϊκός: Κοντά στο sold out με τη Λανς – Πόσα εισιτήρια έμειναν

Το βράδυ της Δευτέρας έχουν μείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια απούλητα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λανς το βράδυ της Πέμπτης (29/8).

Παναθηναϊκός: Κοντά στο sold out με τη Λανς - Πόσα εισιτήρια έμειναν

Μια ποδοσφαιρική γιορτή ετοιμάζεται να στήσει ο Παναθηναϊκός στο ερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λανς στο ΟΑΚΑ και άπαντες επιθυμούν να συνδυαστεί με την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Conference League.

Με μειωμένο εισιτήριο στα 10 ευρώ, πληρωμένα τα έξοδα μεταφοράς για τους φιλάθλους της επαρχίας και δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια για την επίμαχη αναμέτρηση οι «πράσινοι» θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Μαρούσι και θα γράψουν ιστορία στη διοργάνωση του Conference League, αναφορικά με τον αριθμό προσέλευσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν περίπου 3.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον «τελικό», όπως τον χαρακτηρίζουν στην ΠΑΕ, με τη γαλλική ομάδα. Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το επόμενο 24ωρο και sold out από το Τριφύλλι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να καλούν συνεχώς τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων για να περάσει στη φάση των ομίλων. Οποιοδήποτε σκορ ισοπαλίας ή ήττας φέρνει τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Νικηφόρο αποτέλεσμα με ένα γκολ στέλνει τη διαδικασία στην παράταση και στα πέναλτι.

YouTube video player

Exit mobile version