Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος. Και ακόμα πιο απαράδεκτη ήταν και η δήλωση του Ντιέγκο Αλόνσο, πως το μυαλό όλων ήταν στα ματς με τη Λανς, αυτό που προηγήθηκε κι αυτό που θα ακολουθήσει.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού «διψούν» για το πρωτάθλημα και ο πράσινος τεχνικός ομολόγησε πως βάζει σε δεύτερη μοίρα τη συγκέντρωση βαθμών στην εκκίνηση μιας κούρσας με ευνοϊκό πρόγραμμα για την ομάδα και εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Λεβαδειακός, ίσως, άξιζε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Το Τριφύλλι δεν ενθουσίασε κανέναν και οι αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ ήταν απόλυτα λογικές. Το «κουφό» ήταν πως οι «πράσινοι» σώθηκαν από τον Σπόραρ, έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε δίχως κίνητρο για περίπου 30′.

Το μοναδικό «συν» για τον Παναθηναϊκό ήταν πως ο Αλόνσο έκανε αλλαγές δέκα λεπτά νωρίτερα και η ομάδα έγινε πιο κινητική στην επίθεση.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (8/10): Ο Πολωνός έβγαλε ένα δύσκολο εξ επαφής σουτ στα 40 δευτερόλεπτα της συνάντησης. Πέρα από μια σέντρα που δεν την εξουδετέρωσε η απόδοσή του ήταν καλή.

Γιώργος Βαγιαννίδης (4/10): Δεν εντυπωσίασε ο νεαρός μπακ, δεν έδειξε στοιχεία του ταλέντου του στο χορτάρι.

Μπαρτ Σένκεφελντ (3/10): Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα ο Ολλανδός, στο β’ ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία με το τέρμα μπροστά του.

Τιν Γέντβαϊ (3/10): Ο Κροάτης εκτέθηκε και στο αποψινό ματς, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου παραλίγο να κάνει «δώρο» ένα γκολ στον Λεβαδειακό.

Φίλιπ Μαξ (4/10): Δεν φαίνεται ως τώρα, κάποια αναβάθμιση από τα αριστερά με τον Γερμανό μπακ να έχει, όμως, ελαφρυντικά. Όπως και με τον Αστέρα AKTOR δεν συνεισέφερε στη δημιουργία.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς (7/10): Ο Μαξίμοβιτς έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του στη μεσαία γραμμή, σημείωσε και μια τελική στο φινάλε του αγώνα, αλλά σε δεύτερο χρόνο ο Γερεμέγεφ δεν πέτυχε το γκολ.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (4/10): Σε γενικές γραμμές απείχε αρκετά από τον καλό του εαυτό ο Τσέριν. Στο πρώτο μέρος σπατάλησε κλασσική ευκαιρία, ενώ παραλίγο να κάνει και ένα ολέθριο λάθος στην άμυνα.

Τάσος Μπακασέτας (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Μπακασέτα. Έδωσε τις «μάχες» του, δεν του βγήκαν κάποιες εκτελέσεις, όμως, από δική του σέντρα ο Σένκεφελντ θα μπορούσε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.

Ντανιέλ Μαντσίνι (3/10): Απαρατήρητος πέρασε ο Αργεντινός που δεν έδειξε κάτι πέρα από μια μακρινή μεταβίβαση προς τον Γερεμέγεφ στο 3′.

Φακούντο Πελίστρι (4/10): Όλα έγιναν αστραπιαία για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή. Μετά το ντεμπούτο του στην Ευρώπη ακολούθησε το πρώτο του παιχνίδι και στην Ελλάδα. Έδειξε διάθεση, αλλά δεν ήταν παραγωγικός.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (2/10): Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βασίζεται άλλο στον Σουηδό φορ ως βασική επιλογή. Δεν βρήκε στόχο σε τετ α τετ στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις έστειλε τη μπάλα άουτ με νικημένο τον Γκροφ.

Άντραζ Σπόραρ (8/10): Ο Σπόραρ αξίζει ένα «μπράβο» που παραμένει επαγγελματίας μέχρι και την τελευταία μέρα. Προφανώς ο ίδιος έχει τα παράπονά του στο Τριφύλλι. Αν κάνει την αυτοκριτική του, όμως, δεν υπήρξε ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο πλήρωσαν αδρά οι «πράσινοι».

Φιλίπ Τζούρισιτς (4/10): Ελάχιστα πράγματα από τον Σέρβο σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Τετέ (8/10): Ο Βραζιλιάνος πάλεψε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε. Από δική του φοβερή κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι ο Σπόραρ πήρε το «ριμπάουντ» και ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (6/10): Σε μια συνέχεια από τη Λανς από δική του σέντρα το Τριφύλλι έκανε το 1-0.

Γουίλιαν Αράο (5/10): Ο Βραζιλιάνος προσέφερε στα λεπτά που αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου και στην κυκλοφορία της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr