Οι Πορτογάλοι «χάρηκαν» με τον αποκλεισμό του Ιωαννίδη: «Οι διαπραγματεύσεις πλησιάζουν στο τέλος τους»

Στον δικό τους κόσμο ζουν αυτό το καλοκαίρι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι Πορτογάλοι «χάρηκαν» με τον αποκλεισμό του Ιωαννίδη: «Οι διαπραγματεύσεις πλησιάζουν στο τέλος τους»

Οι Πορτογάλοι «συνέδεσαν» τον αποκλεισμό του Ιωαννίδη από την αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό με μια πιθανή μεταγραφική εξέλιξη, όσον αφορά τη μετακίνησή του στη Λισαβόνα το τρέχον καλοκαίρι.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο Ιωαννίδης θα ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Πέμπτη για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στο UEFA Conference League απέναντι στη Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν συμπεριέλαβε στο πλάνο του τον Ιωαννίδη για τον αγώνα με τους Βοιωτούς, προκειμένου εκείνος να πάρει πολύτιμες ανάσες για τον «τελικό» με τους Γάλλους.

Παρά το γκολ της χρονιάς στην έδρα της Λανς ο Έλληνας φορ δεν είναι 100% σε ετοιμότητα μετά τη δίμηνη αποχή του από τα γήπεδα, έπειτα από έναν τραυματισμό στο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Γερμανία.

Τα «Λιοντάρια»… πεινάνε υπερβολικά για την απόκτηση του Ιωαννίδη δίχως να καταγράφουν τα δεδομένα ως έχουν: «Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης. Οι διαπραγματεύσεις (σ.σ με την Σπόρτινγκ) συνεχίζονται και φαίνεται να φτάνουν στο τέλος τους».

Από την «πράσινη» ΠΑΕ προκύπτει πως ο Ιωαννίδης δεν θα πουληθεί το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr