Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα με Drake για τη μεταγραφή Πελίστρι (vid)

Ένα φοβερό βίντεο στο Tik-Tok ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση του Φακούντο Πελίστρι.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα με Drake για τη μεταγραφή Πελίστρι (vid)

Σε μια σπάνια μεταγραφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να ντύσει στα πράσινα ένα αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ουρουγουάης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πελίστρι πείστηκε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού να ακολουθήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο στο Τριφύλλι, το οποίο πήρε το πολυπόθητο «ναι» από τους Κόκκινους Διαβόλους σε χαμηλότερη τιμή από το αρχικό ποσό που αξίωναν τον ποδοσφαιριστή.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε πάρτι στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά, στο Tik Tok όπου απευθύνθηκε με γνωστή ατάκα του Drake προς τους αμφισβητίες.

«Για όλους εσάς, τους άπιστους, τους αποτυχημένους, εσάς που κάνατε tweet και τα διαγράφετε, όλοι εσείς με αρρωστήσατε στο στομάχι…», είχε πει ο Καναδός ράπερ στην κόντρα του με τον Metro Boomin.

Δείτε παρακάτω:

@fcpanathinaikos @Facu Pellistri is Green ☘️ Welcome him in the comments below ⬇️ #Panathinaikos #PAOFC #football ♬ original sound – ClimbingGoat

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr