Ξέσπασε ο Άρης Γάτας για Πελίστρι: «Έπραξα λάθος, ανέλαβα τις ευθύνες μου, αλλά…»

Ο Άρης Γάτας απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκάλεσε στη μεταγραφική υπόθεση του Φακούντο Πελίστρι με τη διάψευση του ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ξέσπασε ο Άρης Γάτας για Πελίστρι: «Έπραξα λάθος, ανέλαβα τις ευθύνες μου, αλλά...»

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Εδώ και δυο 24ωρα διάφοροι αληταράδες του πληκτρολογίου με τον μανδύα του «δημοσιογράφου» επιχειρούν μια προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησης μου με διάφορες κοπτοραπτικές στα ρεπορτάζ μου ώστε να με στοχοποιήσουν.

Φυσικά και έχουν γνώση οι φύλακες, αλλά για την ιστορία και να μην πνίγεστε στην ευτυχία ορισμένοι, η υπόθεση της μεταγραφής Πελιστρι ήταν εξαιρετικά δύσκολη, ολοκληρώθηκε μάλιστα σήμερα το πρωί με μεγάλη δυσκολία και τις ενέργειες των ανθρώπων του τριφυλλιού νυχθημερόν μέχρι την τελευταία ώρα.

Αν δείτε και τους όρους της συμφωνίας όποιος μπορεί να καταλάβει θα δει γιατί εδώ και ενάμιση μήνα που έτρεχε το θέμα πέρασε από χίλια μύρια κύματα.

Μάλιστα η επίσημη θέση του Παναθηναϊκού όχι μια αλλά πολλές φορές ήταν ότι δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη και διέψευδε μάλιστα κατηγορηματικά ένα 24ωρο πριν τον ανακοινώσει. Στις μεταγραφές αυτά συμβαίνουν γιατί όλα κρίνονται σε μια κλωστή.

Εγώ έπραξα λάθος γιατί είχα άλλη πληροφόρηση για τον παίκτη που θα αποκτήσει και ανέλαβα τις ευθυνες μου εκεί που πρέπει.

Καθάρματα όμως τριγύρω που γράφουν και αναπαράγουν ότι δήθεν ειπα ότι χάλασε η μεταγραφή το πρωί, ας ακούσουν το ηχητικό από την πρωινή μου ανταπόκριση 10:30π.μ στην ΕΡΑΣΠΟΡ όταν όλοι έψαχναν τον Πελιστρι και έλεγαν ότι είναι στην Αγγλία.

Στο αεροδρόμιο πάντως δεν θα χρειαστεί να πάω γιατί θα είναι ο πρώτος στην ιστορία ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που φόρεσε την φανέλα του πριν λίγα λεπτά χωρίς να έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που σας προκάλεσα γιατί είπα ότι δεν θα έρθει ο Πελιστρι, διέψευσα τον Ρομάνο κάτι που είχε κάνει νωρίτερα επίσημα ο Παναθηναϊκός, θα προσπαθήσω να επανορθώσω καθώς φέτος κλείνω 28 χρόνια στο ρεπορτάζ και έχω μια σχετική εμπειρία στο αντικείμενο …Αυτά και συνεχίζουμε!»

YouTube video player

Exit mobile version