Άρης Γάτας: «Υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία με τον Πελίστρι» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία για την αναμέτρηση με τη Λανς.

Άρης Γάτας: «Υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία με τον Πελίστρι» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο «πράσινος» ρεπόρτερ:

«Η πτήση του Παναθηναϊκού έχει διάρκεια 3,5 ώρες. Περίπου στις 14:00 θα είμαστε στη Λιλ, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ο Παναθηναϊκός θα πάει να παίξει το παιχνίδι της χρονιάς για την ευρωπαϊκή του παρουσία. Ο Βιλένα έχει μείνει εκτός αποστολής σε αυτή την αναμέτρηση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Αλόνσο.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση τι θα συμβεί με τον Πελίστρι, δεν έχει ανακοινωθεί τυπικά από τον Παναθηναϊκό.

Για να προλάβει να δηλωθεί θα πρέπει να γίνει μια σειρά από διαδικασίες. Να ανακοινωθεί από την ομάδα, να δηλωθεί στην UEFA και να ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί. Πρώτα θα δούμε την ανακοίνωση. Δεν γνωρίζω πού θα περάσει τα ιατρικά. Θα μάθουμε πώς θα γίνουν οι διαδικασίες, υπάρχει άκρα μυστικότητα. Πριν από 24 ώρες διέψευδε για Πελίστρι η ομάδα, κανένας δεν επιβεβαιώνει τίποτα.

Αν δεν τραγουδήσει, όπως λένε στην Αμερική, η χοντρή, δεν τελειώνει η ταινία…

Τα χρονικά όρια στενεύουν. Όλα αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν σήμερα. Όλο αυτό, θα συμβεί, όχι για το αυριανό παιχνίδι. Δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, χωρίς καμιά προπόνηση. Δεν ξέρει ούτε τους συμπαίκτες του. Αυτό θα συμβεί για τη ρεβάνς με τη Λανς.

Δεν έχει μιλήσει κανένας στο αεροδρόμιο από τον Παναθηναϊκό. Ο Αλόνσο καθάρισε για τον Πελίστρι, η ομάδα εξέταζε κι άλλες περιπτώσεις.

Στη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ουρουγουανός αγωνιζόταν από τη δεξιά πλευρά , σε μια θέση δεξιού χαφ και μπακ περισσότερο. Σε αυτή τη θέση οι πράσινοι έχουν τρεις ποδοσφαιριστές, τον Κώτσιρα, τον Βαγιαννίδη και τον Μπάλντοκ. Έχει ενδιαφέρον αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα αριστερά.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr