Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία - Τα νέα για Πελίστρι
Ολόκληρο το πρόγραμμα έβγαλε ο Φακούντο Πελίστρι στην πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα στο γήπεδο της Λανς.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Estadio Bollaert-Delelis» ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.
Παράλληλα, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Φακούντο Πελίστρι, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και μάλιστα συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα.
Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος για την επόμενη μεταγραφή: «Ούτε εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο σενάριο» - Τι είπε για Τολιόπουλο
- Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει εξωαγωνιστική μεταγραφή - «Είναι σα να φέρνεις τον Κέντρικ Ναν»
- «Αλλαγή πλεύσης και... βαρβάτος point guard - Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός»
- Νίστρουπ: Οι δύο εκπλήξεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιέννη
- Ήταν έτοιμη για all in για Χουάντσο η Ρεάλ - Η στάση του Παναθηναϊκού και του παίκτη