Ατλέτικο Μινέιρο - Σαν Λορέντζο: Άγρια επεισόδια στην αναμέτρηση του Μπερνάρ (vid)

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο απέναντι στη Σαν Λορέντζο, στο οποίο συμμετείχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ατλέτικο Μινέιρο - Σαν Λορέντζο: Άγρια επεισόδια στην αναμέτρηση του Μπερνάρ (vid)

Το κλίμα στο παιχνίδι ήταν από νωρίς τεταμένο, με τους Βραζιλιάνους να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά των οπαδών της Σαν Λορέντζο, ενώ είχαν σηκώσει και ένα πανό το οποίο έγραφε, «Αργεντινοί ρατσιστές π@@@@ γιοι».

Παρόλα αυτά η κατάσταση ξέφυγε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ειδικά μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα, όπου βρίσκονταν οι Αργεντινοί οπαδοί και τους επιτέθηκαν με ρίψη δακρυγόνων.

Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια τους χτυπούσαν με τα γκλομπ, ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί από κοντινή απόσταση με πλαστικές σφαίρες.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας οπαδούς και μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε γνωστό πως οι Αρχές προχώρησαν σε μία σύλληψη.

Για την ιστορία η Ατλέτικο Μινέιρο επικράτησε με 1-0 της Σαν Λορέντζο χάρη στο γκολ του Μπατάλια στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr